News 2017

 News 2016 - News 2015 - News 2014 - News 2013  - News 2012  - News 2011  - News 2010 - News 2009 - New 2008
News 2007 - News 2006 - News 2005 - News 2004 - News 2003 - News 2002
 

Ralphin lapset olivat aktiivisia vuoden aikana, on tullut menestystä niin koe- kuin näyttelypuolellakin ja metsästyspuolellakin ovat näyttäneet kykynsä. Terveystutkimuksetkin ovat ilahduttaneet.

Ralphin ensimmäisestä pentueesta Lo´cust Dream The Rock reissasi Venäjällä saaden valion arvon ja oli myös Rop ja BIS2. " Paavo" on nyt sitten FI EE LT RU MVA! Siskonsa " Ulla" Dreaming Fantasy kävi myös näyttelyssä Suomessa ollen Rop ja saaden sertin, joten valioitui ja käväisi myös Virossa Pärnussa ollen 2 x VSP, 2 x CACIB ja sert ja valioitui myös sinne. Ulla kävi myös mejäkokeissa saaden 3 x VOI1 ja jälkivalioitui eli on nyt sitten FI EE MVA ja FI JVA! Sisko "Valma" Dream The Pearl palasi mammalomalta jäljestyksen pariin ja saavuttikin heti 3 x VOI1 ja valiotittelin FI JVA sekä käväisi näyttelyssä saaden toisen sertinsä sekä myös vara-cacibin, joka vahvistuu cacibiksi. Veli "Messi" Dreams Are Wild saavutti mejässä 2 x AVO1 ja 2 x VOI1 tuloksen. Veli "Raul" Dream Me Forever menestyy lintumetsällä ja kävipä pyörähtämässä kehässäkin SA:n arvoisesti. Onnea kaikille ahkerille sisaruksille!

Ralphin toisesta pentueesta "Moira" Forbidden Romance käväisi kokeilemassa mejää ja hienosti tulos AVO2 ja suoritti myös taipumuskokeen hyväksytysti. Näyttelyistä 2 x VARA-SERT. Onnea!

Kolmannesta pentueesta ainokainen "Rocky" Wildomar´s Real Treasure suoritti taipumuskokeen hyväksytysti ja sai mejästä 2 x AVO1 eli voittajaluokka kutsuu seuraavaksi. Onnea!

Neljännessä Adatza´s pentueessa näyttelyissä ovat menestyneet "Viljami" Renaissance All Over 2 x SERT,VSP, VARA-SERT. Viljami kävi myös terveystarkastuksessa ja lonkat AA! Veli "Enska" Royal Highness 2 x VARA-SERT, VSP, SERT. Molemmat pojat suorittivat myös taipumuskokeen hyväksytysti! Veli "Jekku" Tail Shaker on menestynyt metsästyspuolella saalistaen lintuja ja supia. Sisko "Luna"Finally A Queen kävi Venäjällä saaden juniorisertin ja aikuistenkin sertin odottelemaan ollen myös 2 x VSP. Luna on näin sitten BALT EE LV LT RU JMVA BALT JMVA16. Suomessa tuloksina on ollut 1 x ROP, 2 x VSP, 4 x SERT ja 4 x VARA-SERT. Luna suoritti myös taipumuskokeen hyväksytysti ja lonkatkin kuvattiin terveiksi BB. Lintumetsällä ja käytännön verijäljellä Luna on myös näyttänyt hienot kykynsä. Onnittelut ahkerille nuorukaisille!

Nuorimmaiset juuri 1-vuotta täyttäneet Adatza´s pennut aloittelevat harrastuksiaan ja metsästyksessä erityisesti pärjänneitä jo ovat Full Of Passion "Topi" sekä siskonsa "Viola" Just Like A Miracle.

Vuoden alussa Ralphin lapsista matkustelivat Viroon sekä "Luna" Adatza's Finally A Queen ja "Paavo" Lo'cust Dream The Rock. Luna kävi Tartossa 7-8.1 ollen toisena päivänä Rop ja Rop-juniori saaden juniorisertin, joten nyt saa lisätä titteleihinsä myös Eestin ja Baltian juniorivalion. Paavo kävi 14-15,1 Vaimastveressä ollen ensimmäisenä päivänä Rop saaden sertin ja näin myös Eestin valiotittelin sekä sijoittui ryhmässä myös neljänneksi, toisena päivänä Paavo oli Vsp. Onnittelut!!

Terveystutkimuksessa lonkkien osalta kävivät Adatza's pentueesta "Enska" A. Royal Highness, "Jekku" A. Royal Tail Shaker ja "Aida" A. British Empress, kaikilla AA lonkat. Onnea!