News 2018

News 2017 - News 2016 - News 2015 - News 2014 - News 2013  - News 2012  - News 2011  - News 2010 -
News 2009 - New 2008 - News 2007 - News 2006 - News 2005 - News 2004 - News 2003 - News 2002
 
Ilahduttavia uutisia tullut Ralphin lasten menestyksestä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Kotimaassa tullut useita paras narttu ja paras uros sijoituksia, Ropeja ja Vsp:tä. Onnea kaikille!

”Ulla” Lo’cust Dreaming Fantasy matkusti Riikaan Latviaan ja sieltä oli tuliaisena 2x vsp ja 2 x cacib sekä serti ja näin Ullasta tuli myös Latvian valio. Ulla sai tänä vuonna myös ensimmäisen pentueensa.
Veljensä ”Messi” Lo’cust Dreams Are Wild kävi mejäkokeissa ja saavutti jälkivalion arvon! Messi suoritti myös hienoin arvosteluin Mh-kokeen. Sisko ”Valma” Lo’cust Dream The Pearl sai Tampereen nord näyttelystä viimeisen sertinsä tullen valioksi. Valma käväisi heinäkuun alussa Pärnussa ollen Vsp ja saaden Sertin ja Cacibin. Näin Valmasta tuli myös Ee Mva! Valma sai myös ensimmäisen pentueensa. Veli ”Paavo” Lo’cust Dream The Rock reissasi kauas Valkovenäjälle Minskiin saaden molempina päivinä sertit ja cacibit. Paavosta tuli täten By Mva ja CIB.

Onnea upeille sisaruksille!”Luna” Adatza’s Finally A Queen kävi Virossa Luigen näyttelyssä
16-17.6 ja oli molempina päivinä Vsp ja lauantain sertillä Lunasta tuli Viron, Venäjän ja Suomen muotovalio. Veljet ”Enska” Adatza´s Royal Highness kävi hienoin tuloksin näyttelyissä ja sai kaksi varasertiä ja ”Viljami” Adatza’s Renaissance All Over metsästi viimeistä sertiään saaden viisi varasertiä. Viljami käväisi myös parissa mätsärissä ollen Bis1.

Wildomar”s Real Treasure ”Rocky” jäljesti kolmannen 1 tuloksensa Tirvan kokeessa syyskuun lopussa ja saavutti jälkivalion arvon.

Ruovedellä ”Topi” Adatza”s Full Of Passion suoritti taipumuskokeen hyväksytysti. Topi toimiikin pääasiassa käytännön metsällä. Veli ”Roni” Adatza’s Something Special suoritti myös taipumuskokeen hyväksytysti.

Adatza´s Moment Of Truth ”Jade” oli sisarusparvensa ensimmäinen, joka kävi terveystutkimuksissa ja lonkat upeat AA ja kyynäret 0!

In memoriam

”Joonas” Mating Call Loved by Daddy 6.7.2006-26.9.2018
Tuli aika raskaiden päätösten,
saattaa sut huomaan enkelten,
nyt saat juosta seuraten heitä,
ei kipu enää elämääsi peitä,
suru on suuri lohduton,
mut tiedän sun hyvä olla nyt on.


-----------------------------------------------------------------------

Mejä-koe 6.5.18
tuomari: Kari Muje

”Hyvin ohjattu lähtö, Ralph merkkaa ja aloittaa sopivaa vauhtia maavainulla työskentelyn. 1. osuus tarkasti. Kulmalla käydään tarkistamassa hirven makuu ja tovin päästä työ jatkuu itsenäisesti. 2.
osuus hyvin jälkiuraa. Katkolla merkataan veren loppu ja parilla ripeällä rengastuksella jatko löytyy. 3. osuudella Ralph poikkeaa tielle, jossa peuran jäljet, mutta siinäkään ei viivytä ja osuus tullaan loppuun tarkasti. 3. kulma jälkitarkasti, samoin 4. osuus, jossa Ralph merkkaa makuun myös hyvin. Aiemmat muut ohi. Sorkkaa jäädään tutkimaan. Erinomainen jäljestys riistavassa maastossa."

a) jäljestämishalukkuus 6/6 p

b) jäljestämisvarmuus 11/12 p

c) työskentelyn etenevyys 9/10 p

d) lähtö, kulmat, makaukset, kaato 9/14 p

e) käyttäytyminen kaadolla 3/3 p

f) yleisvaikutelma 5/5 p

yht. 43 p VOI1 -> JVA